جدیدترین راهنمای گام به گام برای خرید ملک در دبی – [مراحل+هزینه]

آیا به عنوان یک سرمایه گذار علاقه مند به دانستن مراحل قانونی خرید ملک در دبي هستید؟ فرقی نمی کند که چه کشوری باشید، دبي با آغوش باز از شما استقبال می کند. قوانین امارات متحده عربی به شما امکان مالکیت در دبی را می دهد و با چند قدم ساده، خانه رویایی شما می تواند به واقعیت تبدیل شود. چنچانچه قصد خرید ملک در دبی بدون پرداخت کمیسیون و مستقیم از سازنده را دارید با کارشناسان عمارتانه در تماس باشید

با مطالعه این راهنما، تمام اطلاعات مورد نیاز برای یک تجربه راحت و بدون دردسر در خرید ملک در دبی را به دست آورید!

۱. قوانین خرید ملک در دبی چیست؟

قانون شماره ۷ سال ۲۰۰۶، مرجع و مقررات اصلی مربوط به مالکیت در دبي است. این قانون به شهروندان امارات و شورای همکاری خلیج فارس (GCC) حق خرید ملک در هر کجای دبی را می دهد. خارجیان نیز می توانند املاک خود را در مناطقی که به عنوان “فیری هولد” یا “لیز هولد” تعیین شده است، خریداری کنند.

۲. تفاوت بین مالکیت “فیری هولد” و “لیز هولد” چیست؟

تفاوت اصلی این است که مالکیت “فیری هولد” به شما مالکیت کامل ملک را بدون محدودیت می دهد (مالکیت  دائمی و 100 % – فابل انتقال به ورثه)، در حالی که مالکیت “لیز هولد” به شما امکان مالکیت ملک برای مدت زمان مشخص، که تا ۹۹ سال است، را می دهد.

۳. مراحل خرید ملک در دبی کدامند؟

فرآیند خرید ملک در دبی، چه برای مالکیت خانه و چه برای داشتن یک سرمایه گذاری سودآور در املاک و مستغلات، یکسان است. برای اطلاع بیشتر در مورد جزئیات، مراحل زیر را بررسی کنید: و همچنین شهر دبی یک امکان ویژه را برای سرمایه گذاران در نظر گرفته که شما می‌توانید به صورت اقساطی هم صاحب ملک شوید، پیشنهاد می‌کنیم اگر قصد خرید نقدی را ندارید این مورد “خرید اقساطی ملک در دبی” قبل از خرید .حتما بررسی کنید

گام ۱: تنظیم قرارداد بین خریدار و فروشنده

هنگامی که ملک ایده آل خود را پیدا کردید، برای مذاکره در مورد شرایط با فروشنده صحبت کنید. شما این امکان را دارید که کل مبلغ را نقدا پرداخت کنید یا گرفتن وام مسکن را در نظر بگیرید. در حالی که این مرحله الزاما نیازمند مشارکت یک کارگزار املاک یا وکیل نیست، تنظیم یک قرارداد دقیق بسیار مهم است.

اطمینان حاصل کنید که قیمت گذاری، روش های پرداخت و تمام شرایط مرتبط به طور واضح مشخص شده باشد تا از هرگونه سوءتفاهمی در آینده جلوگیری شود.

گام ۲: امضای قرارداد خرید املاک

به راحتی می توانید فرم قرارداد فروش (فرم F) که به عنوان یادداشت تفاهم (MOU) نیز شناخته می شود، از وب سایت رسمی اداره اراضی دبی (DLD) دانلود کنید.

علاوه بر این، شما مجاز هستید تا شرایط خود را نیز در قرارداد بگنجانید. پس از نهایی شدن، شما و فروشنده باید آن را در حضور شاهد قرارداد را امضا کنید، به طور ایده آل در دفتر ثبت اسناد.

همچنین، باید مبلغی معادل ۱۰ درصد به عنوان سپرده برای ملک به حساب ثبت اسناد پرداخت کنید، که پس از تکمیل کل معامله آن را دریافت خواهید کرد.

گام ۳: درخواست گواهی عدم اعتراض

در این مرحله، برای دریافت گواهی عدم اعتراض (NOC) و نهایی کردن انتقال مالکیت، گفتگوی کوتاهی با سازنده خواهید داشت. اگر قبض یا هزینه های پرداخت نشده ای روی ملک وجود نداشته باشد، سازنده گواهی را صادر می کند.

گام ۴: انتقال مالکیت در دفتر ثبت

شما باید اسناد مورد نیاز را آماده کنید، به صورت حضوری شرکت کنید یا نماینده مجاز خود را بفرستید. نهایی کردن انتقال فقط چند مرحله طول می کشد.

ارائه اسناد مورد نیاز خرید ملک در دبی:

  • چک پرداخت برای قیمت ملک
  • اصل اسناد هویت فروشنده و خریدار (شناسنامه امارات و گذرنامه)
  • اصل گواهی عدم اعتراض (NOC)
  • قرارداد امضا شده فرم F
  • تأیید اطلاعات را دریافت کنید.
  • هزینه ها را پرداخت کنید و رسید دریافت کنید.
  • خروجی را از طریق ایمیل دریافت کنید.

در صورتی که طرفین زودتر اسناد خود را ارائه دهند، انتقال در همان روز انجام می شود. همچنین پس از دریافت ایمیل تأیید، سند مالکیت جدیدی به نام شما به عنوان مالک جدید صادر خواهد شد.

۴. هزینه های اداری خرید ملک در دبی چیست؟

هزینه های اداری هنگام خرید خانه جدید در امارات، نکته مهمی است که باید در نظر بگیرید. جزئیات هزینه ها در زیر آمده است:

  1. صدور سند مالکیت: ۵۸۰ درهم
  2. هزینه های اداری به اداره اراضی دبی: ۴۲۰۰ درهم
  3. هزینه های اداره اراضی دبی ۴ درصد از ارزش ملک است.

۵. آیا می توانید بدون واسطه ملکی در دبی خرید کنید؟

بله، شما می توانید. در دبی جوامع مختلفی وجود دارد که می توانید از طریق سازنده (developer) یا افرادی که واحدهای خود را می فروشند مستقیما ملک خریداری کنید. اما این در صورتی است که به تمام قوانین و شرایط مسلط باشید

۶. دفتر ثبت اسناد (Trustee office) در دبی چیست؟

دفاتر یا مراکز ثبت اسناد (Trustee) در دبی، دفاتری هستند که توسط اداره اراضی دبی (DLD) مجاز شده اند تا به عنوان واسطه بین DLD و مشتریان عمل کنند.

این دفاتر خدمات متنوعی را ارائه می دهند، از جمله:

  • نظارت بر ثبت ملک
  • مدیریت وام مسکن
  • تسهیل معاملات

به طور خاص، آنها مسئولیت تأیید اسناد مالکیت، اطمینان از رعایت قوانین اداره اراضی دبی و جمع آوری هزینه های انتقال مورد نیاز اداره اراضی دبی را بر عهده دارند. علاوه بر این، آنها ارتباطی بین تمام طرف های درگیر برقرار می کنند و اطمینان حاصل می کنند که فرآیند فروش، خرید و اجاره ملک به صورت روان و مطابق با قوانین انجام شود. دفاتر ثبت اسناد در دبی نقش مهمی در حفظ یکپارچگی و کارایی بازار املاک و مستغلات دارند و آنها را برای سرمایه گذاران و مالکان املاک داخلی و خارجی ضروری می سازند.

۷. سند مالکیت در دبی چیست؟

در دبی، سند مالکیت یک سند رسمی و الزام آور قانونی است که توسط اداره اراضی دبی (DLD) صادر می شود و مالکیت یک ملک را تأیید می کند. علاوه بر این، این سند حقوق قانونی مالک را مانند حق استفاده، رهن، فروش یا اجاره ملک را مشخص می کند.

هر سند مالکیتی باید حاوی اطلاعات زیر باشد:

  • نام مالک
  • موقعیت ملک
  • مساحت
  • نوع ملک

نکاتی که باید هنگام خرید ملک در دبی در نظر بگیرید

  • توصیه می شود فقط با مشاوران املاکی  که تجربه کافی و مسلط به منطقه هستنید معامله کنید
  • اسنادی که به زبان خارجی نوشته شده اند باید گواهی شده و با ترجمه های رسمی به زبان عربی ارائه شوند.
  • معاملات باید ظرف 60 روز از تاریخ امضای قرارداد توسط طرفین ثبت شود.

برخی از مناطق برجسته آزاد (Freehold) که خارجیان می توانند در آنها در دبی ملک خریداری کنند عبارتند از:

  • Arabian Ranches
  • Palm Jumeirah
  • Dubai Marina
  • Downtown Dubai

جمع بندی خرید ملک در دبی:

بطور کلی خرید ملک در دبی به 2 صورت ملک آماده تحویل و ملک پیش فروش قابل ارائه است که هر کدام مزیا و معایب خاص خود را دارند. اگر قصد دارید سرمایه گذاری موفقی در دبی داشته باشید میتوانید از وبسایت های رسمی این کشور مانند “بایوت – bayut.com” قبل از خرید قیمت و تمام ریز جزییات هر ملک را بررسی کنید

بحث درباره این مقاله را شما آغاز کنید!

این مقاله را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید
مشترک شوید
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی ترین ها
جدیدترین ها بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments